lauantai 16. helmikuuta 2019

Kuukauden rahatreeni

Olin jo pitempään etsinyt jotakin konkreettista apua rahaongelmiimme, mutta turhaan. Tuntui, kuin olisin ollut umpikujassa, josta ei ollut ulospääsyä. Kaikki rahat jotka tulivat, myös menivät. Rahaa oli kyllä tarpeeksi perusmenoihin, mutta mitään ei jäänyt säästöön. Miksi? Ihan jo siksi, että kotiäitinä tuloni ovat erittäin pienet ja  myös mieheni tulot ovat pienet, koska hän on opiskelija. Isoin ongelmamme on ollut kuitenkin se, että olemme ostaneet tavaroita osamaksulla. Summa jota maksoimme joka kuukausi, kasvoi liian suureksi tuloihimme nähden. Emme siis olleet osanneet käyttää rahojamme oikein ja elimme yli varojen. 


Epätoivoisesti mietin, että mikä nyt neuvoksi, ja kuin tilauksesta, törmäsin facebookissa Bisnesnaisen videoon kuukauden rahatreenistä. Täytyy myöntää, että ensin hiukan epäilevänä katsoin videon. Sitten kävin lukemassa blogia ja huomasin pian, että Sanna Kinanen puhuu täyttä asiaa ja on ehdottomasti asiansa osaava, ehta Bisnesnainen. Mietin silti, että onko rahatreeni minua varten, koska en ole työelämässä juuri nyt.  Lähetin Sannalle viestiä facebookissa, kerroin tilanteeni ja kysyin asiasta. Hän sanoi, että hyötyisin varmasti treenistä. Siispä tilasin sen!

Bisnesnainen Sanna Kinanen

Kurssin hinta on nyt vain 9€ ja mielestäni se on pieni hinta siitä, että oppii käyttämään rahojaan oikein. Ostin siis kurssin ja sain sähköpostiini tunnukset ja linkin, mistä pääsi suoraan treeniin. Rahatreeniin kuului 30 osiota ja joka päivä aukesi aina uusi osio. Yksittäinen osio oli napakan mittainen, joten ei jäänyt ajasta kiinni! Rahatreenissä käsiteltiin koko joukko todella tärkeitä asioita. Muunmuassa tavoitteita, tunteita, talouden budjetointia, säästämistä, opiskelua jne. Jokaisen osion lopussa oli tehtävä, johon on hyvä vastata vaikka kirjallisesti. Itse kirjoitin kysymyksen/kysymykset itselleni ylös paperille ja kirjoitin alle vastauksen heti tai vasta myöhemmin, kun olin miettinyt asiaa tarpeeksi. 


Olen niin kiitollinen ja onnellinen siitä, että löysin tämän treenin. Opin paljon uutta itsestäni, opin tekemään budjetin ja opin säästämisestä. Ymmärsin vihdoin miksi olen ollut niin huono käyttämään rahaa ja tiedän nyt paremmin, mitä haluan tehdä nyt ja tulevaisuudessa. Kuluneen kuukauden aikana onnistuin säästämään jopa 20€ joka on iso raha kotiäidille! Rahatreeni antoi ehdottomasti hyvät työkalut minulle jatkaa tällä tiellä. Jos sinulla on ongelmia rahan kanssa, niin suosittelen sinulle lämpimästi tätä treeniä! Rahatreeni auttoi minua joten olen varma, että se auttaa myös sinua!

Ihanaa viikonloppua kaikille!♡

Linkit:
Bisnesnaisen esittely: https://bisnesnainen.com/esittely/
Bisnesnaisen instagram: https://www.instagram.com/sannakinanen/

- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti