torstai 7. maaliskuuta 2019

Pumpulihäät - 2-vuotishääpäivä

Lauantaina vietimme meidän 2 vuotishääpäivää. Pumpulihääpäivää. Leivoin suklaakakun ja juhlistimme päivää parin ystävän seurassa. Tykkään juhlistaa hääpäiviä, koska meillä ei koskaan ollut hääjuhlia. Menimme naimisiin maistraatissa parin ihmisen läsnäollessa. Hääpäivät myös muistuttaa minua siitä suuresta rakkaudesta, jota tunnen miestäni kohtaan.

Sain lahjaksi kukkia ♡
Pumpulihäät on kyllä erittäin osuva nimitys. Olo on todellakin kuin pastellin värisessä pumpulissa kelluisi, vaikka matkan varrelle on mahtunut ylä- ja alamäkiä. Riitelyä ja sovintoa. Ahdistusta ja stressiä, mutta myös paljon iloa, rauhaa ja rakkautta sekä yhteinen ihana lapsi. Kun kaksi ihmistä täysin erilaisista kulttuureista lyöttäytyy yhteen, se voi luoda haasteita. Ja kun siihen lisätään molempien räiskyvä luonne, temperamentti ja itsepäisyys sekä kielimuuri niin "soppa on valmis".

2.3 2017 ♡
Meidän matka tähän asti on ollut ehkä tavallista mutkaisempi monistakin syistä ja meidän on pitänyt opetella kovasti kompromissien tekoa sekä toisen kuuntelemista. Mutta uskon, että niin kauan kun vaan on rakkautta ja pyrkii pitämään suhteesta huolta, niin kauan voi voittaa kaikki tielle tulevat esteet! Toivottavasti näitä ihania hääpäiviä on elämäni loppuun saakka!♡

Nyt ♡
Vegaaninen suklaakakku: https://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus/helppo-vegaaninen-ja-edullinen-suklaakakku/
Ps. Itse teen kakun gluteenittomana ja käytän vain kookosöljyä.

Super ihanaa päivää juuri sinulle!

- Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti