maanantai 11. marraskuuta 2019

Uudet lempparikengät: tyylikkäät, eettiset ja vegaaniset

Yhteistyö: Kiva Kuje.
Kuva: Puuteriunelmia
Oletko etsinyt eettisiä ja/tai vegaanisia kenkiä? Tässä ne ovat! Kujeen upcycled-malliston kengät, ovat kaikki vegaanisia. Ne on valmistettu kotimaisen vaateteollisuuden ylijäämäkankaista. Mallisto täydentyi syyskuussa mustalla enstextennari Crow:lla ja nämä ihanuudet minä sain käveltäväkseni! Kengät ovat unisexmallia ja saatavilla on kokoja 35:stä 44:n.



Täytyy sanoa, että näin siroja ja kevyitä kenkiä minulla ei ole vielä koskaan ollut. Kengät on helppo ja nopea sujauttaa jalkaan kengän päällä olevan kuminauhan ansiosta. Pohja on hyväkitkainen, eikä ole tuottanut mitään ongelmaa kävellä jäisiä katuja pitkin ja varpaat eivät ole jäätyneet pikkupakkasellakaan kun jalkaan laittaa lämpimät sukat. Kenkien puhdistus onnistuu parhaiten hiukan kostealla rätillä pyyhkimällä. Ja parasta näissä kengissä on tietenkin se, että ne sopivat erilaisten vaatteiden kanssa. Mekon, farkkujen,urheiluvaatteiden jne kanssa. Minimalistina minulle on tärkeää, että omistan kenkiä joita voin käyttää kaikkien vaatteideni kanssa.


Löysinkö jotain negatiivista sanottavaa näistä kengistä? No en todellakaan! Olen kävellyt kengillä nyt jo pari kuukautta ja ne ovat edelleen kuin uudet! Suosittelen näitä ehdottomasti!:) 

Koodilla STRESSIPALLOKUJE saat 10e pois yli 60 euron tilauksesta! Koodi on voimassa 24.11 saakka.


Linkki verkkosivulle: https://kuje.fi

Ihanaa viikkoa kaikille!♡

-Annika

2 kommenttia:

  1. Suomessa,josaa säiden takia tarvitaan tosi monia kenkiä, on kyllä tarvetta tuollaisille kengille, jotka sopivat vähän kaikkeen ja ovat sekä sirot että chic ja vielä hyvät kävellä. Taitaa mennä hankintaan.

    VastaaPoista