sunnuntai 5. elokuuta 2018

Miksi valitsin nimen "stressipallo" blogilleni?

Heipparallaa!

Valitsin lifestyle -tyyliselle blogilleni ehkä hiukan epätavallisen nimen, Stressipallo. Nimi vain jotenkin putkahti päähäni, kun mietin sopivaa nimeä. Ihmiset helpottavat stressiänsä elämässään niin eri tavoin ja vain yhtä oikeaa tapaa ei ole.. On se sitten jotain liikuntaa, kirjoittamista, kuvaamista tai sitten vaikka se stressipallo. Niin, pääasia että se tehoaa ja toivottavasti  erittäinkin positiivisesti!

Minulle kirjoittaminen on ollut aina lähellä sydäntä. Kirjoittamalla minun on helpompi ilmaista itseäni ja käsitellä ajatuksiani ja tunteitani. Voisin siis sanoa, että tämä blogi tulee olemaan minun "stressipalloni".


Lapsena minä kirjoitin päiväkirjaa ja pieniä tarinoita sekä runoja. Rakastin sitä kun sain vaipua mielikuvitusmaailmaani hyvän kirjan parissa. Mihin kadotin sen lapsen itsestäni, vai oliko se vain vähän aikaa piilossa, jotta löytäisin sen taas tarvittaessa?

Nyt olen kahden lapsen kotiäiti ja vilskettä riittää joka päivä, aamusta iltaan, joten nytpä ei enää olekaan niin helppoa tehdä mitä haluaa, silloin kuin haluaa. Tai mennä minne haluaa, silloin kuin haluaa.. Mutta itsestään täytyy silti muistaa pitää huolta! Alkoi tuntua siltä, että nyt todella tarvitsen harrastuksen ja sisältöä elämääni. Jotakin sellaista, jota voin tehdä kotona esimerkiksi silloin kun lapset nukkuvat ja jotain joka ei maksa paljoa ja eikä tarvitsisi viedä lapsia hoitoon siksi aikaa. Siksi päätin vihdoin aloittaa kirjoittamisen uudelleen!

Rakastan kirjoittamista, sisustamista, terveellistä ruokaa, kauniita vaatteita ja ennen kaikkea äitinä olemista kahdelle ihanalle tytölleni, sekä lukuisia muita asioita! Joten päätin yhdistää nämä kaikki ja aloitin tämän blogin! Tämä tulee olemaan rehellinen blogi elämän eri asioista. Toivottavasti tästä tulee olemaan iloa ja hyötyä myös niille, jotka tätä lukevat!

Superihanaa sunnuntai -iltaa kaikille!

-Annika

Ps. Blogini Instagram sivun löydät nimellä; stressipalloblogi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti